Lélekút - fejlődés


Numerológia

Numerológia

A numerológia teljes mértékben átölel mindent, ami a számok és az emberi sors szoros összefüggéseiről ismeretes. A számok jóval többet jelentenek a puszta mennyiség számlálásnál. Az ősi kultúrák ismerték a számok mélyebb értelmezését, tudták, hogy meghatározzák az életünket. A numerológia az ismert legrégebbi titkos tudományt jelenti.

A számok a sorsunkat jelentik, mivel minden fogalom, minden név tartalmaz egy számértéket, amely bennünk él és belőlünk hat. Ha ismerjük a számok jelentéseit, akkor nem csak a múlt és a jövő tárul fel előttünk, hanem felismerhetjük, hogy a jelen életünkben milyen irányváltoztatás szükséges ahhoz, hogy boldoguljunk.

A numerológiai elemzés körébe tartozik az életútelemzés, de ezen felül ide tartoznak az energetikai erősségek és gyengeségek felmérése, és a jó egészségi állapot megőrzésének az irányvonala is. A születési dátumból adódó számok megmutatják betegségek iránti hajlamainkat, hogy szerveink közül melyikre kell leginkább odafigyelni az életünk folyamán.

Az elemzés megmutatja személyiségfejlődésünk lehetőségeit, azt is, hogy a személyiség mely tulajdonságait és képességeit kell leginkább fejleszteni egészen addig, amíg azok ki nem teljesednek, vagy inkább melyeket kell egy kicsit visszafogni.

A numerológiai analízisben a születési időpont és a név összetevőit vizsgáljuk. Életünk minden tartományát lefordíthatjuk a számok nyelvére. Megismerhetjük az egyes életutak sajátos jelentőséggel bíró törvényeit. Új fényben látjuk párválasztási lehetőségeinket, azt, hogy ki illik hozzánk leginkább vagy kivel tudunk kisebb nehézségek árán együtt élni. Az életben minden rezgés, így az 1 - 9 -ig terjedő számok is egy-egy rezgési hullámot képviselnek. Azért jó ha tudjuk a számok titkait, hogy megismerhessük és mindennapjainkban hasznosíthassuk a bennük rejlő erőket

megadja a sorsának az alapkarakterét, amilyen rezgésben éli az életét

megmutatja az életfeladatát, és mindezt hogyan valósítsa meg, milyen számok és milyen síkok segítik ebben

a ciklusokban és ezen belül a személyes években milyen életeseményekre kell hangsúlyt fektetnie, mennyire erősek a masculin és feminin számok a mátrixban

mely testtájak, szervek igényelnek fokozottabb odafigyelést az egészség megtartásában

párkapcsolati elemzés: Miért találkoztak? Mi a közösen megoldandó feladatuk? - elemzhető ez az összes kapcsolataira, a családtagokra is "azt erősítsük mindig amiben egyezünk, ne pedig a különbségek miatt aggódjunk"

teljes névelemzés a bolygók meghatározásával
Nomen est omen !

alaptulajdonságok, öröklött hajlamok, lehetőségek

 

 

 


© Minden jog fenntartva.