Lélekút - fejlődés


Tarot kártya

T A R O T kártyaelemzés
Szimbolikus Szellemi Piramis Rendszer

 

 

Útmutatást ad lelki - gondolati - érzelmi - fizikai és tudatalatti szinten, hogy bizonyos helyzetekben milyen lehetőségek állnak rendel- kezésünkre, melyik az az út, amely hosszabb távon nem a fejlődést szolgálja számunkra.

A Tarot a tudás ősi rendszere, melynek eredete messze a régmúltba nyúlik vissza. Titkos tanokkal foglalkozó iskolák örökítettek át a mai korba. Fennmaradását a legsötétebb időkben is az biztosította, hogy csak a beavatottak ismerhették a titkot.

A Tarot kártyák minden egyes darabja egy adott rezonanciát képvisel. A kártyák kódolva vannak, az Arkánumokban van benne a titkos információ az adott kártya jelentésén túl. Magában foglalja az okok és az okozatok láncának teljes körét. Szimbólumok vannak rajta a hozzátartozó formákkal és színekkel, amelyek kapcsolatba lépnek a Világegyetem, valamint az Idő egy részével, és mutatják, hogy

a látható dolgok gyökere a láthatatlanban van.

Ez egy szimbólumrendszer, amely kulcs az emberi önismerethez, rejtett bölcsességek hordozója, üzenet a távoli múltból és üzenet a jövőből. Az ábrák a szimbólumok megfejtésével adják a tudást. A Tarot egyben egy személyiségelemző belső program is. A lényege az, hogy ismerjük meg azt a belső utat, amit ma egyrészben úgy hívnak, hogy e z o t é r i a, másrészben, hogy misztika, azaz a megismerés szellemi szinten önmagunkban. Ezért a Tarot minden élethelyzetben értékes tanácsadó lehet, amely a figyelmet a megfelelő pillanatban a lényeges és döntő mozzanatra irányítja. Képei lelkiállapotokat tükröznek, mutatják az erősségeket és hiányosságokat.

- életfeladat megállapítása és elemzése

- segítség a döntések meghozatalához

- a kérések megválaszolása - párkapcsolat, anyagi helyzet, munka, egészség

- félelmek, szorongások, blokkok felismerése

 

 

 

 


© Minden jog fenntartva.