Lélekút - fejlődés


Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelési megoldások

 

Konfliktus feloldása akkor következik be, ha megszüntetjük a konfliktust kiváltó okot. Amíg ez nem történik meg, teherként cipeljük magunkkal éveken át.

A konfliktusok létező, komoly, kellemetlen, szorult élethelyzetek, váratlan események, amelyek megviselik az embert, újból és újból, vagy éppen folyamatosan lekötik a figyelmünket.

Cél: a megnyugvás, a szervezet egyensúlyba, hamoniába hozása mert a BETEGSÉG nem egyéb, mint az egyensúlytalanság állapota.

Ezért az elszenvedett élményeket fel kell dolgozni, megértésre kell velük jutni, és tudatossá kell válni a szituációra, hogy elkerüljük a betegséghez vezető utakat. Biztosítani kell az érzelmek szabad áramlását, mert ahányszor ez az áramlás meg lett állítva, az ott, befagyasztódott az időben blokkok formájában. Ezeknek a blokkoknak a lenyomata ott van a meridiánokban, amíg feloldásra nem kerülnek.

A konfliktus nagysága határozza meg a feloldási technikát, amely segítségével a negatív életesemények feldolgozásra, a régi blokkok, félelmek, szorongások feloldásra kerülnek.


© Minden jog fenntartva.